Laura Vila

La Laura va començar els seus estudis de disseny ja que tant dibuixar com crear sempre havia estat la seva passió. Gaudeix amb cada pas del procés de creació d’un vestit, des de la inspiració fins a la confecció de la peça final. Donant importància als detalls i l’elegància dels teixits. 

Una vegada acabats els seus estudis superiors de Disseny de Moda a l’Institut Català de la Moda, va començar a treballar amb empreses del sector nupcial, ampliant a cada pas els seus coneixements. Per a seguir creixent com a professional en el món de les núvies, va realitzar un curs d’especialització en modelatge i núvies a l’Escola d’Alta Costura Javier Barroeta a Bilbao.
És a partir d’aquí quan empren el seu camí en solitari per crear vestits de núvia a mida. Fent de la seva passió, la seva feina.

Atelier

En aquest petit atelier de Sant Cugat del Vallès et submergiràs entre teixits, patrons, emocions i sentiments per crear un vestit únic que desprengui la teva essència amb cada puntada. Tots els nostres vestits són fets a mida per cada una de les nostres núvies al nostre taller, amb un tracte proper i cuidant cada detall. Viuràs una experiència única treballant conjuntament amb la Laura per a fer que el teu vestit tingui la teva essència i la teva personalitat.

Volem que cada núvia s’identifiqui amb el seu vestit, tant si ets una núvia tradicional com si vols trencar amb els estereotips… Trobarem la manera de fer-te sentir a gust, involucran-te en cada decisió. És el teu dia i tu poses la màgia.

Una peça que s’adapti al teu propi estil, realçant la teva figura, escoltant i donant forma a les teves idees. Un procès que comença amb la presa de mides, l’elecció de teixits i la realització d’un patró únic i totalment modelat al teu cos, posteriorment fem un prototip (“etoile”) per acabar d’ajustar-lo i tenir la certesa que és la teva idea. Tallem cada peça en els teixits seleccionats i realitzem tantes proves com siguin necessaries fins l’acabat de la peça final.

Al nostre atelier podràs trobar teixits lleugers, faldilles vaporoses, brodats fets a mà, esquenes infinites… Una núvia diferent, que vol ser ella mateixa en el seu gran dia, inspirades en el mar, la música i els sentiments. Ens inspirem en la màgia i l’il·lusió.

UBICACIÓ

Carrer de Sant Martí, 18,
08172 Sant Cugat del Vallès.
Barcelona
Tel: +34 610 04 44 47

HORARI

Dilluns – Divendres
10:00 am – 14:00 pm
17:00 pm – 20:00pm
Dissabte
10:00 am – 14:00 pm
Diumenge – Tancat

Newsletter

Subscriu-te a la nostra Newsletter i seràs el primer en conèixer les nostres novetats.

© Todos los derechos reservados Laura Vila 2020-2023
Web diseñada por – AD Mundo Creativo