"Quan vaig contactar amb la Laura vaig entendre que seria la dissenyadora del meu vestit. Després de visitar i provar-me vestits de grans firmes, no vaig quedar satisfeta, no vaig aconseguir trobar el vestit que tenia en ment. Li vaig enviar varies fotos de diferents vestits, una espècie de Frankenstein que ella va convertir màgicament amb el meu vestit, allà davant meu va captar el que jo volia i va dibuixar el meu vestit. Allà estava, davant meu. Lo millor va ser quan el dia del meu casament, quan em vaig vestir de núvia. Em vaig emocionar i em vaig sentir una auténtica i única. Gràcies Laura, ets un àngel!" Lídia - Laura Vila Atelier
Vestidos de novia hechos a medida en nuestro atelier de Barcelona
vestidos, novia, invitadas, barcelona, sant cugat, vestidos de novia, wedding, bride, atelier, a medida, únicos
16535
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16535,theme-bridge,bridge-core-2.5.2,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,transparent_content,columns-4,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
Category
Elles
About This Project